STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

DONACIJA OD 4 TONE: Knjige za škole, čitaonice, bolnice, ali i građane

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma nastavlja uspješnu suradnju s Policijskom upravom osječko-baranjskom. Nakon čepova, u Međimurje je stigla 4-tonska donacija knjiga koja će biti podijeljena školama, čitaonicama, Odjelu psihijatrije ŽB Čakovec, ali i građanima.


UOOLL_donacija knjiga (2020)

Policijski službenici Odjela za prevenciju osječke policije, knjišku donaciju dopremili su u dva kombija i predstavnicima Udruge predali u društvenom domu u Palovcu. Tu će, radi dvotjedne karantene, biti deponirane. Nakon toga, selekciju, od dječjih knjiga, preko beletristike do onih stručnog i znanstvenog karaktera, napravit će školski pedagog i učitelji i krenut će podjela, kazao je predsjednik Udruge Emil Vibović. Ostane li nešto knjiga, bit će distribuirane u psihijatrijsku bolnicu Vrapče ili u one bolnice koje će za njima iskazati interes, dodao je.

UOOLL_donacija knjiga (2020)

Osječkim policajcima ovo nije prva takva akcija, već su donirali gradove diljem Hrvatske, kao i zajednice hrvatske nacionalne manjine u Mađarskoj i Vojvodini.

Knjige su donacija građana, a nešto i gradske sveučilišne knjižnice. Cilj i svrha je povezivanje ljudi i aktiviranje da činimo dobro jedni drugima, poticanje volonterskog rada i brige za građane koji u nekim situacijama ne mogu brinuti o sebi. – rekao je voditelj Odjela Ivan Pakšić .

Odjel za prevenciju i IPA do sada su Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma predali preko 15 tona čepova.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More