Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Do 15. prosinca prijavite kandidate za županijske nagrade za volontiranje

Međimurska županija objavila je javni poziv za dodjelu Županijske nagrade za volontiranje u 2023. godini koja se odnosi na volontere te volonterske organizacije koji su pridonijeli podizanju kvalitete života na našem području.

Svoje kandidate mogu prijaviti sve udruge, institucije ili poduzeća, pravne, ali i fizičke osobe. Organizacije ili neprofitne volonterske asocijacije prijaviti mogu i svoje volonterske programe. Kandidati moraju imati više od 15 godina, a uvjet je da su volontirali u organizacijama definiranima Zakonom o volonterstvu te u drugim neprofitnim pravnim osobama, državnim tijelima, tijelima lokalne samouprave sa sjedištem u Međimurskoj županiji, što vrijedi i za organizacije.

Nagrada će biti dodijeljena jednom volonteru, odnosno volonterki te jednoj volonterskoj organizaciji, a dobitnici će uz diplomu primiti i novčanu nagradu od 450 eura.

Prijave se moraju dostaviti na adresu Međimurske županije najkasnije do 15. prosinca. Detalji javnog poziva objavljeni su na službenim internetskim stranicama Međimurske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.