Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Do 15. prosinca prijavite kandidate za županijske nagrade za volontiranje

Međimurska županija objavila je javni poziv za dodjelu Županijske nagrade za volontiranje u 2023. godini koja se odnosi na volontere te volonterske organizacije koji su pridonijeli podizanju kvalitete života na našem području.

Svoje kandidate mogu prijaviti sve udruge, institucije ili poduzeća, pravne, ali i fizičke osobe. Organizacije ili neprofitne volonterske asocijacije prijaviti mogu i svoje volonterske programe. Kandidati moraju imati više od 15 godina, a uvjet je da su volontirali u organizacijama definiranima Zakonom o volonterstvu te u drugim neprofitnim pravnim osobama, državnim tijelima, tijelima lokalne samouprave sa sjedištem u Međimurskoj županiji, što vrijedi i za organizacije.

Nagrada će biti dodijeljena jednom volonteru, odnosno volonterki te jednoj volonterskoj organizaciji, a dobitnici će uz diplomu primiti i novčanu nagradu od 450 eura.

Prijave se moraju dostaviti na adresu Međimurske županije najkasnije do 15. prosinca. Detalji javnog poziva objavljeni su na službenim internetskim stranicama Međimurske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.