Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Djevojka (19) iz trgovine ukrala odjeću vrijednu oko 200 eura

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Foto: Ilustracija Studio M

Međimurska policija proteklog dana evidentirala je jednu prometnu nesreću zbog koje je sankcionirana jedna vozačica,kažu jutros iz OKC-a PUM.

Vozačica je automobilom na parkiralištu u Čakovcu udarila u drugo parkirano vozilo nakon čega je napustila mjesto događaja. Policijski službenici naknadno su ju pronašli i sankcionirali sukladno zakonu.
Jučer, 31. siječnja u prijepodnevnim satima u Čakovcu, iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Svetojelenskoj ulici, 19-godišnjakinja je ukrala nekoliko odjevnih predmeta u vrijednosti oko 200 eura.

Nedaleko trgovine djevojku su s ukradenim predmetima zatekli carinski službenici Službe za mobilne jedinice Varaždin te o svemu obavijestili policiju koja je ukradene predmete vratila u trgovinu.

Protiv 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela krađe bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.