STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dinamov juniorski teren sada nosi ime legendarnog Cice Kranjčara

Svečano otkrivena spomen ploča Zlatku Kranjčaru.

Kod juniorskog terena Dinama danas je svečano otkrivena spomen ploča Zlatku Kranjčaru.

Navijači Dinama su u prvoj i povijesnoj anketi putem fan tokena izabrali Cicu, koji je preminuo u ožujku ove godine, među petoricom ponuđenih klupskih legendi. Ponuđeni su bili još Dražan JerkovićKrasnodar RoraZlatko Škorić i Slaven Zambata.

Uz preko 2300 glasova s ukupnih 36 posto glasova izabran je nezaboravni Cico Kranjčar, čije ime tako od danas krasi poznati juniorski teren.

Svečanom događaju prisustvovao je predsjednik Dinama Mirko Barišić, predsjednica uprave Dinama Vlatka Peras, prvi čovjek Rapida Christoph Peschek, sportski direktor Rapida Zoran Barišić, glavni trener prve momčadi Dinama Damir Krznar, sin legende kluba i bivši igrač Dinama Niko Kranjčar te Marko Horvat i Mihael Berišić, navijači koji su sudjelovai u glasanju.

– Siguran sam da su se navijači u ovom izboru vodili srcem i emocijama. Imam veliku potrebu odati počast svim legendama koje su bile u ovom izboru, ali i svima koji su stvarali temelje Dinama svojim nogometnim i ljudskim vrlinama, kazao je bivši igrač Dinama i sin legende kluba Niko Kranjčar.

– Hvala roditeljima, bakama i djedovima koji su nam kroz svoje priče i uspomene na svoje idole uspjeli barem malo pokazati koliko su ti velikani značili. Najbitnije je da mi nastavimo učiti našu djecu tko su ti ljudi i koliko su bitni u stvaranju povijesti našeg Dinama. Bez njih Dinamo ne bi bio ovo što je danas, i nikad ne bi smjeli otići u zaborav. Siguran sam da će nove generacije ispisati nove priče na ovim terenima, a da ćemo ih mi ponosno prenositi na iduće generacije, dodao je Niko.


– Drago mi je što je danas s nama na ovom lijepom događaju sin legende kluba Niko Kranjčar. Isto tako, drago mi je da je spona između naša dva kluba, Dinama i Rapida, bio upravo Cico Kranjčar. Uvjeren sam da će to prijateljstvo između klubova ostati trajno i da ćemo se uvijek rado prisjećati Kranjčara, kao i svih naših velikana. Nadam se da će ovo biti uzor generacijama koje tek dolaze, istaknuo je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More