Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dinamov juniorski teren sada nosi ime legendarnog Cice Kranjčara

GNK Dinamo otkrivanje ploče Zlatko Cico Kranjčar www.studiom.hr

Svečano otkrivena spomen ploča Zlatku Kranjčaru.

Kod juniorskog terena Dinama danas je svečano otkrivena spomen ploča Zlatku Kranjčaru.

Navijači Dinama su u prvoj i povijesnoj anketi putem fan tokena izabrali Cicu, koji je preminuo u ožujku ove godine, među petoricom ponuđenih klupskih legendi. Ponuđeni su bili još Dražan JerkovićKrasnodar RoraZlatko Škorić i Slaven Zambata.

Uz preko 2300 glasova s ukupnih 36 posto glasova izabran je nezaboravni Cico Kranjčar, čije ime tako od danas krasi poznati juniorski teren.

Svečanom događaju prisustvovao je predsjednik Dinama Mirko Barišić, predsjednica uprave Dinama Vlatka Peras, prvi čovjek Rapida Christoph Peschek, sportski direktor Rapida Zoran Barišić, glavni trener prve momčadi Dinama Damir Krznar, sin legende kluba i bivši igrač Dinama Niko Kranjčar te Marko Horvat i Mihael Berišić, navijači koji su sudjelovai u glasanju.

– Siguran sam da su se navijači u ovom izboru vodili srcem i emocijama. Imam veliku potrebu odati počast svim legendama koje su bile u ovom izboru, ali i svima koji su stvarali temelje Dinama svojim nogometnim i ljudskim vrlinama, kazao je bivši igrač Dinama i sin legende kluba Niko Kranjčar.

– Hvala roditeljima, bakama i djedovima koji su nam kroz svoje priče i uspomene na svoje idole uspjeli barem malo pokazati koliko su ti velikani značili. Najbitnije je da mi nastavimo učiti našu djecu tko su ti ljudi i koliko su bitni u stvaranju povijesti našeg Dinama. Bez njih Dinamo ne bi bio ovo što je danas, i nikad ne bi smjeli otići u zaborav. Siguran sam da će nove generacije ispisati nove priče na ovim terenima, a da ćemo ih mi ponosno prenositi na iduće generacije, dodao je Niko.

YouTube player


– Drago mi je što je danas s nama na ovom lijepom događaju sin legende kluba Niko Kranjčar. Isto tako, drago mi je da je spona između naša dva kluba, Dinama i Rapida, bio upravo Cico Kranjčar. Uvjeren sam da će to prijateljstvo između klubova ostati trajno i da ćemo se uvijek rado prisjećati Kranjčara, kao i svih naših velikana. Nadam se da će ovo biti uzor generacijama koje tek dolaze, istaknuo je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.