STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dinamo do četvrtfinala preokretom i s dva igrača manje, Preložani potvrdili ulogu favorita

Kup 1/8 finale: Mladost Sveta Marija - Dinamo Domašinec

Odigrane su utakmice osmine finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza. U četvrtfinalu su se Međimurju pridružili Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Polet Svet Martin na Muri, Nedelišće, Međimurec, Podturen i Budućnost Miklavec.

Najneizvjesniji je bio četvrtoligaški dvoboj u Svetoj Mariji između Mladosti i Dinama iz Domašinca koji je završio 1:2 (1:0). Igralo se do 97. minute, bilo je niz prilika na obje strane, Mladost je povela u 34. minuti preko Dominika Gašparića, u 41. ostali su s igračem više nakon što je pocrvenio Stiven Sabol, a u 56. vratar Đurman odlično je reagirao obanivši jedanesterac gostima, no Dinamo je u tom dijelu ipak vodio igru. U 72. dosuđen mu je novi jedanaesterac kojeg je realizirao Filip Petak, a 12 minuta kasnije za preokret je pogodio Stjepan Krznar. Kapetan je u 94’ zbog kartona zaradio isključenje.

>> Donosimo izjave trenera i cijelu fotogaleriju >> Mladost Sveta Marija – Dinamo Domašinec

U Čehovcu, ČSK je pružila dobar otpor gradskom rivalu i lanjskom finalistu Mladosti Komet iz Preloga koja je pobjedom 4:2 (3:1) opravadala ulogu favorita. Strijelci za Mladost bili su Vedran Knežević, Coutinho Domiciano Gabriel i Matija Mišić. U redovima ČSK u strijelce su se upisali Roberto Višnjić, Dejan Lončarić (og), Damjan Habuš.

U dvoboju županijskih prvoligaša problema nije imao Podturen, na svom je terenu peticom izbacio Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca. Strijelci su bili Matija Petak, Mihael Bobičanec, Lovro Hranilović i Mario Novak (og).

Rezultati svih utakmica osmine finala:

Sveta Marija: Mladost – Dinamo Domašinec  1:2

Čehovec: ČSK – Mladost Komet Prelog  2:4

Novo Selo Rok: Omladinac – Polet Sveti Martin na Muri  0:2

Podturen: Podturen – Jedinstvo Gornji Mihaljevec  5:0

Miklavec: Budućnost – Mladost Ivanovec  4:1

Jurovec: Bratstvo – Nedelišće  1:5

Macinec: Centrometal – Međimurec Dunjkovec-Pretetinec 1:3

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More