Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Devet novozaraženih, umrla jedna osoba. Broj aktivno oboljelih pao ispod 300

Županijska bolnica Čakovec

Županijska bolnica Čakovec

U Međimurju proteklog dana imamo 13 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19. Preminula je muška osoba stara 80 godina s dodatnim pridruženim bolestima., a oporavilo ih se 57 pa je trenutno 269 oboljelih, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

PCR metodom testirano je 116 uzoraka, od kojih je devet pozitivnih. Brzim antigenskim testovima utvrđen je jedan slučaj, dva su dijagnosticirana na temelju kliničke slike, a jedan je prijavljen iz druge županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 60 pacijenata, među kojima je jedan na respiraciji. Proteklog dana jedan je otpušten, a hospitaliziranih nije bilo.

U četvrtak je na punktovima cijepljeno 2.145 osoba. Barem jednom dozom do sada je cijepljeno 34.527 osoba, što je 39,3 posto stanovništva starijeg od 18 godina.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.