STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Davis Cup: Objavljeni novi domaćini završnice, Hrvatska igra u Torinu

Foto: Mario Ćužić / HTS
Kako je ranije bilo i najavljeno, završnica Davis Cupa ove će se godine održati na tri lokacije, a u ponedjeljak je Kosmos u suradnji s Međunarodnim teniskim savezom (ITF) objavio i gdje. Osim u Madridu, završni turnir će s početkom 25. studenog ugostiti i talijanski Torino i austrijski Innsbruck.

Ta je promjena vrlo važna i za hrvatsku reprezentaciju, koja će tako svoje mečeve u skupini D s Australijom i Mađarskom igrati u Torinu, u dvorani Pala Alpitour Arena.

U istoj dvorani bit će odigran i četvrtfinalni susret pobjednika hrvatske skupine i najboljeg iz skupine E, u kojoj će – također u Torinu – igrati SAD, domaća Italija i Kolumbija.

Davis Cup Finale se ove godine igra od 25. studenog do 5. prosinca. Središte zbivanja ponovno će biti Madrid, ali ne više tamošnja Caja Magica, već Madrid Arena.

Ondje će biti odigrana oba polufinalna susreta i finale, a prije toga, i mečevi u dvjema skupinama, A i B te dva četvrtfinalna susreta. Točni rasporedi igranja susreta po skupinama bit će objavljeni naknadno.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More