Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Davis Cup: Objavljeni novi domaćini završnice, Hrvatska igra u Torinu

Zagreb, 02.03.2020.- U Domu sportova održan je prvi trening hrvatske Davis cup reprezentacije. Na slici Mate Pavić Foto Mario ĆUŽIĆ/HTS

Foto: Mario Ćužić / HTS

Kako je ranije bilo i najavljeno, završnica Davis Cupa ove će se godine održati na tri lokacije, a u ponedjeljak je Kosmos u suradnji s Međunarodnim teniskim savezom (ITF) objavio i gdje. Osim u Madridu, završni turnir će s početkom 25. studenog ugostiti i talijanski Torino i austrijski Innsbruck.

Ta je promjena vrlo važna i za hrvatsku reprezentaciju, koja će tako svoje mečeve u skupini D s Australijom i Mađarskom igrati u Torinu, u dvorani Pala Alpitour Arena.

U istoj dvorani bit će odigran i četvrtfinalni susret pobjednika hrvatske skupine i najboljeg iz skupine E, u kojoj će – također u Torinu – igrati SAD, domaća Italija i Kolumbija.

Davis Cup Finale se ove godine igra od 25. studenog do 5. prosinca. Središte zbivanja ponovno će biti Madrid, ali ne više tamošnja Caja Magica, već Madrid Arena.

Ondje će biti odigrana oba polufinalna susreta i finale, a prije toga, i mečevi u dvjema skupinama, A i B te dva četvrtfinalna susreta. Točni rasporedi igranja susreta po skupinama bit će objavljeni naknadno.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.