Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Danijela Martinović predstavila novu verziju velikog hita ‘Svileni’

Danijela Martinović

Danijela Martinović, Foto. PR

Danijela Martinović predstavila je novu verziju hit pjesme Svileni u gipsy swing aranžmanu.


Veliki hit koji je ispjevala prije 30 godina, pjevačica je sada publici poklonila povodom svog rođendana u potpuno novim aranžmanima Tomislava Modrića i uz pratnju benda Zadnji pogon. Novi ritam prati i styling inspiriran 40-im godinama, a posebnu notu svojim troglasnim pjevanjem Svilenom su dale djevojke iz Gelato sisters tria. Gelato sisters izvode i obrađuju modernu glazbu u retro stilu.

Novi singl nalazi se na albumu ‘Neopisivo’ na kojem je Danijela u novom aranžmanu okupila najveće hitove, a od danas slušamo ga i na frekvenciji Studija M.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.