Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Danijel Janković novi predsjednik Zrinskog: Omasoviti ženski rukomet otvaranjem podružnica

Danijel Janković novi je predsjednik ŽRK Zrinski Čakovec.

Nakon ostavke bivšeg predsjednika Ilije Okuna, novi je čelnik kluba jednoglasno izglasan na izvanrednoj skupštini održanoj u srijedu u Čakovcu kojoj su nazočila 42 do 79 članova. Janković je bio jedini predloženi kandidat za funkciju.

Predstavio je plan rada i financijski plan za iduću godinu koji je bez rasprave i usvojen:

Kao motiv svoje kandidature ovaj je čakovečki poduzetnik rodom iz Palovca istaknuo da mu djeca igraju rukomet te da je stoga i sam aktivan, iako do sada nije bio u upravnim tijelima kluba.

Na dnevnom redu bilo je devet točaka. Izvještaj od radu u ovoj godini i financijski plan iznijela je sportska direktorica Ljubica Vrbančić.

U protekloj sezoni Čakovčanke su se uspješno natjecale u 1. HRL i 3. HRL Sjever s mladim selekcijama. Seniorke su ostvarile i povijesni uspjeh u Kupu Hrvatske gdje su osigurale plasman među četiri najbolje hrvatske ekipe. Odlični rezultati postizani su unatoč turbulentnoj sezoni koju su u seniorskim redovima obilježile trenerske izmjene, ali i odlasci igračica.

Klub je imao i niz reprezentativki (Gabrijela Gudelj, Hannah Vuljak, Sara Krizmanić, Monika Pratljačić, Anja Balent, Ema Balaško Ana Ugrin, Nina Siročić…), Darinka Pavleković je proglašena najboljom trenericom, a Ira Resman rukometašicom Međimurja, podsjetila je Vrbančić.

Financijsko je izvješće pokazalo dobar rad kluba unatoč teškim uvjetima. Prihodi iznose 692.936,84 kune, a rashodi 730.838,07 kuna stoga je u novoj sezoni trebalo pokriti manjak iz prethodne.

U novi Upravni odbor izabrani su: Darko Dania za dopredsjednika, Ljubica Vrbančić za sportsku direktoricu, a članovi su Velimir Vrtarić i Vladimir Balent.

Novi članovi Nadzornog odbora su: Miljenko Topličanec, Dario Marciuš i Damir Magić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.