Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Danica Glad nova predsjednica međimurskih rekreativaca

USR Sport za sve Međimurje, skupština, prosinac 2022

Danica Glad iz Palovca nova je predsjednica Međimurskog saveza sportske rekreacije Sport za sve.

Na redovnoj skupštini održanoj u ponedjeljak u Strahonincu verificiran je mandat predstavnicima novog saziva Skupštine za naredno četverogodišnje razdoblje. Za novu predsjednicu izabrana je Danica Glad iz Palovca, dugogodišnja volonterka u području sportske rekreacije.

Za članove Upravnog odbora izabrani su Nada Hoblaj iz M. Središća, Gordana Hunjadi iz Svete Marije, Biserka Ganzer iz Dunjkovca, Daniela Škrobar iz Vučetinca, Andreja Turk iz Gornjeg Zebanca i Marijan Vugrinčić iz Čakovca. U Nadzorni odbor izabrane su Ljiljana Šipuš, Danijela Kreslin iz Orehovice i Milica Mihaljuš iz Strahoninca.

Na skupštini su usvojeni izvještaj o radu za 2022. godinu te doneseni program rada i financijski plan za 2023. godinu.

Dodijeljena su i priznanja.

Najviša priznanja Saveza, medalje za razvoj sportske rekreacije u Međimurju, dodijeljene su Goranu Miljančiću iz Dragoslavec Brega i Društvu žena Amalija Kranjec Sveta Marija.

Priznanje je dodijeljeno i Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan za 30. godina rada u području sportske rekreacije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.