STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dan žena uz koncert, predstavu i filmske projekcije

Vikend je u znaku žena! 8. Mart proslavite uz predstavu, koncert ili filmske projekcije, želite li saznati više, nastavite s čitanjem jer donosimo detalje …

Međunarodni dan žena u Prelogu i Maloj Subotici

U Domu kulture Grada Preloga sutra će biti obilježen i Međunarodni dan žena koncertom ‘Prelog svojim ženama’ u organizaciji Pjevački zbor Grada, a s početkom u 17 sati. Gosti koncerta bit će članice Književnog kruga Prelog i Tamburaški orkestar KUD-a Toplice iz Varaždinskih Toplica. Ulaz na koncert je besplatan, a za sve dame Grad i Turistička zajednica pripremili su i iznenađenje!

Predstavu „Pismo z Galicije“ Kazališne družine Štolcer iz Čakovca povodom Međunarodnog dana žena koju vam poklanja vam Općina Mala Suboticavečeras (subota) u 18 sati u Domu kulture u Maloj Subotici. Dok su se ovih godina uvelike obilježavale velike obljetnice vezane uz Prvi svjetski rat i velika obljetnica pripojenja Međimurja Matici zemlji, malo se pažnje posvetilo svim hrabrim ženama koje su na svojim leđima iznijele teret najvećeg sukoba u dotadašnjoj ljudskoj povijesti. Ulaz je besplatan!

Filmovi

Povodom Međunarodnog dana žena Centar za kulturu Čakovec se i ove godine pridružuje manifestaciji Ženijalni dani pa će se od 7. do 9. ožujka na rasporedu naći dva filma sa snažnim ženskim likovima.

Američku komediju ‘Podržite djevojke’ u subotu i nedjelju u 18 sati, a francusku komediju-dramu ‘Portret djevojke u plamenu’ prikazuje se oba dana s početkom u 20 sati.

Domu kulture Grada Preloga ovog vikenda pogledati možete filmove animirani obiteljski film ‘Naprijed’ u subotu u 17 sati i dramu ‘Emma’ u subotu i nedjelju u 19 sati.

Za filmske projekcije možete osigurati i besplatne ulaznice, svakodnevno u našem Kulturnom mozaiku – slušamo se! 🙂

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.