Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Damir Kedžo s pjesmom Divlji vjetre ide na Eurosong

Foto: screenshot HRT

Damir Kedžo pobjednik je Dore 2020. s pjesmom Divlji vjetre i predstavljat će Hrvatsku na Izboru za pjesmu Eurovizije u Nizozemskoj 12. svibnja. Zbrojem glasova stručnog žirija i publike dodijeljeno mu je najviše bodova, a u konkurenciji je bilo 16 pjesama.

“Mama, pobijedio sam na Dori”, rekao je Damir nakon proglašenja pobjednika te se rasplakao od sreće.

Damiru koji nije mogao skriti uzbuđenje i veselje, statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, koju mu je uručio glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.

Autor teksta i glazbe pobjedničke pjesme je Ante Pecotić, dok su aranžman radili Bojan Šalamon Shalla i Matija Rodić. Ovu snažnu pjesmu Damir je predstavio onako kako najbolje zna, potpuno iskreno i s pregršt emocija. (Foto: screenshot)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.