STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Ružica i Stanko Sakač imaju najljepši vrt u Međimurju

Ružica i Stanko Sakač iz Žabnika, pobjednici su ovogodišnje akcije “Čiji je vrt najljepši”. Drugo mjesto osvojili su Mihaela i Mišel Rubin iz Dunjkovca, a treće Ivan Dobranić iz Novog Sela Roka.

Lijepo uređena okućnica ponos je svakog vlasnika, Međimurje čini još ljepšim i čarobnijim, a kao turističku destinaciju i privlačnijim. Stručna komisija obišla je 22 okućnice i vrtove. Ocjenjivali su se originalnost, kao i uloženi trud u njihovo uređenje.

Dodijeljene su i posebne nagrade: Kristini Kozar iz Ivanovca za naj cvijet te Mariji Prekupec iz Gardinovca za najoriginalniju vrtnu dekoraciju.

Bila je to sedma godina akcije koju provode Međimurske novine i Turistička zajednica Međimurske županije. Stručnu komisiju činile su Snježana Zorković, Božena Malekoci Oletić, Vlasta Vugrinec, Sanja Heric i Dora Vadlja.

U izboru za najljepši vrt sudjelovali su i: Spomenka Marciuš iz Nedelišća, Marija Cmrečnjak iz Murskog Središća, Ana Perčić iz Žabnika, Marijana Ciglarić iz Dunjkovca, Alen Veseli iz Šenkovca, Ljubica Ribić iz Podturna, Rozina Fučko iz Ivanovca, Katarina Sarić iz Mačkovca, Sanja i Norbert Vebarić iz Svetog Urbana, Marija Varga iz Pribislavca, Marija Kerovec iz Podturna, Marija Ivanović iz Goričana, Marija Lovrek iz Nedelišća, Ana Kranjčec iz Štefanca, Ivan Mesarić iz Plešivice, Marija Jambrošić iz Podturna i Agneza i Ivan Juras iz Orehovice.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More