STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Četvrtoligaši dogovorili početak polusezone

Na plenumu klubova 3. HNL i 4. NL skupina Čakovec-Varaždin održanom jučer u Varaždinu donesena je odluka da nadolazećeg vikenda, 20./21. ožujka, počinje proljetni dio prvenstva kao i u županijskim ligama pod okriljem ŽNS Varaždin.

Klubovi su velikom većinom odlučili da ovog vikenda otvore proljetni dio sezone, iako na utakmicama ne smije biti gledatelja.

Varaždinski ŽNS će u prvom kolu proljetnog dijela podmiriti troškove službenih osoba (suci i delegati), u drugom kolu službene osobe bi odradile svoju dužnost bez naknade, a u trećem i četvrtom kolu troškove bi podmirli klubovi domaćini. Iz toga proizlazi da će u prva četiri kola klubovi naknade službenih osoba trebati podmiriti samo za jednu utakmicu, objasnio je tajnik varaždinskog saveza Ivan Novak.

U 4. NL skupina Čakovec-Varaždin na rasporedu je 12. kolo.

U  subotu će u 15 sati Mladost Komet dočekuje Zelengaj, Omladinac će ugostiti Dubravku Zagorac, a Dinamo će u Palovcu biti domaćin Jalžabetu.

U nedjelju od 10 sati Slova će u Čakovcu ugostiti Bednju.

Od 15 sati Plitvica će u Gojancu dočekati Centrometal, Međimurec će ugostiti Nedeljanec, a Dinamo će u Domašincu ugostiti Ivančicu.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.