Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Četvorka iz Varaždina u konkurenciji za ukupnu pobjedu virtualne utrke Kids CRO Race

Kids Cro Race_28.9.2021.

Photo: KL Photo

Karla, Lovro, Hana i Jurica iz Osnovne škole Varaždin pobjednici su virtualne utrke Kids CRO Race održane u Varaždinu.

Natjecanje je održano u Varaždinu, a u iščekivanju 140 profesionalnih natjecatelja koji se danas utrkuju na prvoj etapi međunarodne biciklističke utrke CRO Race koja je startala u Osijeku.

Hana i Jurica pobijedili su u mlađoj dobnoj skupini od 9 i 10 godina, a Karla i Lovro bili su najbolji u starijoj kategoriji od 11 i 12 godina. Djeca su vozila virtualnom stazom dugom 890 metara. Njih četvero ulaze u konkurenciju za ukupnu pobjedu, a sutra će u Otočcu biti poznato tko će još imati priliku biti na proglašenju najboljeg ovogodišnjeg Kids CRO Racea u Zagrebu 3. listopada.

Kids Cro Race_28.9.2021.
Photo: KL Photo

Cilj je ove virtualne utrke za mlade potaknuti što više djece na rekreaciju i sport, a pritom stvoriti svijest o pozitivnim učincima na zdravlje koje kretanje biciklom donosi društvu i pojedincima. Usporedno s Kids CRO Raceom u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost provode se i interaktivne radionice u recikliranju kućnog otpada.

Djeca su na ovo natjecanje pozvana u suradnji s lokalnim osnovnim školama, a oni koji to žele mogu se i sami prijaviti na mjestu događanja sat vremena prije početka. Dječju utrku mogu pratiti i gledatelji te navijati za najmlađe natjecatelje u svakom od gradova.

Daljnji raspored održavanja Kids CRO Racea po etapama:

  • OTOČAC, 29. rujna od 12:30 do 15:30 sati
  • MAKARSKA, 30. rujna od 12:30 do 15:30 sati
  • CRIKVENICA, 1. listopada od 12:30 do 15:30 sati
  • OPATIJA, 2. listopada od 11:30 do 13:30 sati
  • ZAGREB, 3. listopada od 11:30 do 13:30 sati

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.