Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Četvorica mladića prepirala se s maloljetnicima pa nasrnuli na jednog

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Četvorica nepoznatih mladića jučer su u Čakovcu u Ulici dr. Ivana Novaka nasrnula na maloljetnika te ga lakše ozlijedili.

Kako je danas priopćila Policijska uprava međimurska, jučer oko 20 sati u Ulici dr. Ivana Novaka dvojici maloljetnika prišla su četvorica nepoznatih mladića te su nakon kraće verbalne prepirke, fizički nasrnuli na jednog od njih.

U događaju je napadnuti maloljetnik lakše ozlijeđen.

Iz policije navode da se radi o izoliranom slučaju. Kriminalistička istraživanje je u tijeku te se provode intenzivne mjere traganja za počiniteljima.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.