STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Četvero preminulih, a 19 novozaraženih. Imamo 1180 aktivno oboljelih

U Međimurju je evidentirano 19 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, umrle su četiri osobe, a 144 je oporavljenih, pa trenutno imamo 1180 oboljelih.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije proteklog dana PCR testiranjem evidentirano je osam pozitivnih nalaza, a tri su prijavljena iz drugih županija. Tijekom vikenda brzim antigenskim testovima testirano je 418 osoba, od kojih je osam pozitivnih.

Umrle su žene stare 81 i 85 godina i muškarci stari 75 i 82 godine.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 118 pacijenata. Proteklog dana devet ih je hospitalizirano, a tri su otpuštena, dok je pet pacijenata na invazivnoj respiraciji.

U Varaždinskoj županiji potvrđeno 65 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano 190 osoba. Preminule su tri osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 249 pacijenata, među kojima 22 na respiratoru.

Cijepljenje radnim danima nastavlja se u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i trijaži Županijske bolnice Čakovec, a gdje će biti organizirano i u subotu.

Masovno cijepljenje bit će nastavljeno 11. prosinca u Prelogu, a 18. prosinca u Murskom Središću. Na cijepljenje se dolazi bez najave,a  oni kojima je prošlo šest mjeseci od cijepljenja drugom dozom, mogu se cijepiti trećom.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.