Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Četiri finala za Meri Furdi i Marija Beligu u Grazu

Meri Furdi i Mario Beliga ostvarili su odlične rezultate na jakom međunarodnom plivačkom mitingu u Grazu gdje su izborili finala u sve četiri discipline u kojima su nastupili.

Meri Furdi je zauzela 8. mjesto u finalu na 50m slobodno i 18. mjesto u finalu na 100m slobodno, dok je Mario Beliga ostvario 19. mjesto u finalu na 100m leptir i 13. mjesto u finalu na 200m leptir.

Na natjecanju je nastupilo pedesetak klubova iz osam zemalja, a čakovečki plivači snage su odmjeravali s plivačima koji imaju norme za Olimpijske igre u Parizu.

cPK Graz studiom.hr

Protekle subote osmero čakovečkih plivača nastupilo je na Velikoj nagradi PKSJ u organizaciji PK Sisak Janaf.

Izdvaja se rezultat Dore Horvat koja je osvojila zlatnu medalju na 200m prsno, Hana Dolar i Lana Pintarić osvojile su brončane medalje na 50m prsno, odnosno 100m leđno.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.