Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Červar vratio Štrleka i Čupića: Čeka nas jako teško razdoblje s mnogo izazova

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača na koje računa za dva susreta EHF EURO Cupa sa Slovačkom i Mađarskom.

Na popisu od 19 igrača,  našao se Ivan Čupić. On se u reprezentaciju vraća nakon nešto više od dvije i pol godine, odnosno Europskog prvenstva 2018. Manuel Štrlek koji je propustio Europsko prvenstvo početkom ove godine. Novu priliku dobio je i Šime Ivić koji je već bio na nekoliko širih popisa i okupljanja.

– Čeka nas jako teško razdoblje s mnogo izazova. Ne samo kada je korona u pitanju, već i brojna natjecanja u vrlo kratkom vremenu. Osim EHF EURO Cupa, tu je Svjetsko prvenstvo, kvalifikacije za Olimpijske igre, pa nadam se i Igre u Tokiju, i zato smo napravili prošireni popis. Nadam se da će svi biti zdravi. Budući da nemamo previše mogućnosti za uigravanje pozvao sam 19 igrača, uz još osam onih koji su na pričuvnoj listi. Nitko od njih nije otpisan, dapače mogućnosti svakog od njih znam dobro, posebno mladih, ali sam želio vidjeti i neke druge igrače. – rekao je izbornik Červar.

Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu 2. studenog. Protiv Slovačke igrat će u Bratislavi gdje će putovati na sam dan utakmice, 4. studenog. Odmah nakon sureta, organiziran je let za Osijek gdje će reprezentacija 7. studenog igrati protiv Mađarske.

Popis igrača:

 1. MARIN ŠEGO – MONTPELLIER HB
 2. IVAN PEŠIĆ – HC MESHKOV BREST
 3. IVAN ČUPIĆ – RK VARDAR 1961
 4. JOSIP BOŽIĆ PAVLETIĆ – RK PPD ZAGREB
 5. MANUEL ŠTRLEK – TELEKOM VESZPREM HC
 6. DAVID MANDIĆ – RK PPD ZAGREB
 7. ŽELJKO MUSA – SC MAGDEBURG
 8. MARINO MARIĆ – MT MELSUNGEN
 9. ILIJA BROZOVIĆ – TSV HANNOVER – BURGDORF
 10. MARIN ŠIPIĆ – RK PPD ZAGREB
 11. MARKO MAMIĆ – SC DHFK LEIPZIG
 12. DOMAGOJ DUVNJAK – THW KIEL
 13. HALIL JAGANJAC – RK NEXE
 14. MATEJ HRSTIĆ – RK PPD ZAGREB
 15. LUKA CINDRIĆ – BARCA
 16. IGOR KARAČIĆ – HC LOMZA VIVE KIELCE
 17. DOMAGOJ PAVLOVIĆ – MT MELSUNGEN
 18. ŠIME IVIĆ – HC ERLANGEN
 19. IVAN MARTINOVIĆ – TSV HANNOVER – BURGDORF

U Červarovom stručnom stožeru su: Hrvoje Horvat (trener), Ivica Maraš (glasnogovornik i team manager), Igor Vori (sportski direktor), Ivica Udovičić (direktor nacionalnih selekcija), Zdravko Mirilović (tehnika).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.