Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Červar: Bilo je uspona i padova, ali volje nije nedostajalo

Foto: HRS

– Bilo je puno više žara nego zadnju utakmicu, bilo je puno bolje, doduše bilo je uspona i padova i to moramo priznati i te pogreške ispraviti, komentirao je izbornik hrvatske rukometna reprezentacije Lino Červar nakon pobjede nad Angolom 28:20 na Svjetskom prvenstvu u Egiptu čime je Hrvatska osigurala prolazak u drugi krug natjecanja.

  • Hrvatska u drugom poluvremenu slomila otpor Angole

Hrvatskoj je nakon remija s Japanom ovo prva pobjeda, iako ni protiv Angole nije bila u optimalnom izdanju.

– Bilo je trenutaka dekoncentracije, ali volje nije nedostajalo. Dobro je da smo vidjeli mlađe igrače da su dali svoj obol i dobar su obol dali. U takvom Svjetskom prvenstvu koje je specifično, gdje smo došli nepripremljeni, moramo biti zadovoljni. Idemo dalje i vidjet ćemo kako će dalje biti. Trebamo iskoristiti da dižemo mlade, da iskoristimo ovaj turnira za još veće iskustvo i uvijek pokušati pobijediti kako god je to moguće. Ali kada se bori, onda je puno lakše i gledati, dodao je Červar.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.