Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Cambi. i TBF odnijeli pobjedu na Splitskom festivalu

61. Splitski festival / Foto Franko Kelam

Foto: Franko Kelam

Na splitskim Prokurativama protekli vikend održana je finalna večer 61. Splitskog festivala na kojoj je nastupilo 25 izvođača, pobjedu su odnijeli su CAMBI. u suradnji s TBF-om i ST Kokama i Neno Belan!

Prvu nagradu stručnog žirija osvojio je Belan s pjesmom ‘Zvijezde’, dok su CAMBI., TBF i Splitske Koke očarali publiku pjesmom ‘Bambina mia’ i odnijeli pobjedu publike i novinara.

61. Splitski festival / Foto Franko Kelam
Foto: Franko Kelam

Zanimljiv je podatak da je za obje pobjedničke pjesme skladateljski dio uradio Josip Radić, koji je s Belanom pobijedio prije dvije godine i na šibenskoj Šansoni.

61. Splitski festival / Foto: Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj

Nagradu za najboljeg debitanta osvojio je ToMa za pjesmu ‘Zaboravljeni’ čije stihove i glazbu potpisuje i sam glazbenik.

61. Splitski festival / Foto: Igor Jakšić
Foto: Igor Jakšić

Večer novih skladbi privukla je brojne Splićane i Splićanke koji su u pravoj ljetnoj noći mogli uživati u odličnoj atmosferi i pregršt novih pjesama koje ćemo zasigurno slušati dugi niz godina, a možda i jednog dana ubrajati među evergreene za neku od budućih retrospektivnih festivalskih večeri.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.