Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Čakovečki plivači dobru formu potvrdili i u Grazu

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba niz uspješnih rezultata iz domaćih bazena nastavili su i u međunarodnom natjecanju u austrijskom Grazu.

Na ATUS Graz Trophy 2019. sudjelovalo je gotovo 800 natjecatelja iz pedesetak klubova iz 15 europskih zemlja. Čakovečki klub predstavljali su: Tin Furdi, Kaja Sabol, Gloria Požgaj i Ema Medved.

Tin je zauzeo 11. mjesto u disciplini 100m leđno i 13. mjesto u disciplini 50m slobodno, u disciplini 100m leđno Ema je bila 12., Kaja 13., a Gloria 16.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.