Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Čakovečki paraplivači osvojili 15 medalja u Sarajevu!

Petnaest medalja osvojili su paraplivači Čakovečkog plivačkog kluba na dvodnevnom međunarodnom natjecanju u Sarajevu koje je održano protekle subote i nedjelje.

Na natjecanju u 50 metarskom bazenu sudjelovalo je preko 100 natjecatelja iz 17 klubova iz cijele regije, među kojima i nekoliko svjetskih i europskih prvaka i rekordera. Natjecatelji su plivali u otvorenoj kategoriji.

Teo Škvorc osvojio je zlatne medalje u disciplinama 50, 100 i 200 metara slobodno, a srebrnu na 50 metara leđno.

Mirna Roginek osvojila je brončane medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara prsno

Jakša Mislović okitio se zlatnim medaljama na 50 metara prsno i 100 metara leđno, srebrom u disciplinama 50 i 100 metara slobodno te broncom na 50 metara leđno.

Nikola Kosec osvojio je zlatne medalje u disciplinama 50 leđno i  50 metara leptir, srebro na 100 metara slobodno, a broncu na 50 metara slobodno.

Boje Čakovečkog plivačkog kluba branili su još: Nikola Kosec i Andrej Marjanović, vodila ih je trenerica Sara Čuka.

1

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.