Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Čakovečke mažoretkinje osvojile pet medalja na državnom prvenstvu u twrilingu!

Foto: Čakovečke mažoretkinje

Foto: Čakovečke mažoretkinje

Foto: Čakovečke mažoretkinje

24. državno prvenstvo u twirlingu u organizaciji Hrvatskog twirling saveza bilo je upješno za Čakovečke mažoretkinje koje su se u domu Dražena Petrovića okitile s jednom zlatnom i četiri srebrne medalje!

Naslov državnih prvakinja u duetu osvojile su Ena i Nika Kovačić (Duet Seniori).

Viceprvakinje Hrvatske su Emily Vuk, Freestyle solo Senior, Vita Varga, Solo 2 štapa Junior, Tara Vidović, strutting u X Junior te Tara Vidović i Zita Milićević Duet Juniori.

“Čestitke svim našim natjecateljicama na odličnim izvedbama!”, poručile su Čakovečke mažoretkinje nakon uspješnoh twirling natjecanja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.