Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Čakovec, Nedelišće i Prelog s najviše oboljelih u prvom tjednu nove godine

covid-19_ilustracija

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije objavio je tjedne podatke broja novih slučajeva zaraze virusom COVID-19 prema mjestu prebivališta u prvom tjednu nove godine.

Od 3. do 9. siječnja najviše je oboljelih evidentirano na području grada Čakovca, ukupno 136. Slijede općina Nedelišće s 56 te gradovi Prelog s 32 i Mursko Središće s 29 oboljelih.

Na području općine Sveti Juraj na Breguevidentirano je 25 novih slučajeva, 22 na području općine Sveta Marija, 19 općine Mala Subotica, 17 općine Donji Kraljevec, 16 općine Podturen, 13 općine Goričan, 11 općine Kotoriba, 10 općine Sveti Martin na Muri, 10 na području općine Belica, 10 općine Šenkovec, po devet na području općina Pribislavec i Strahoninec.

Po šest slučajeva zabilježeno je na području općina Selnica i Štrigova, pet na području Orehovice i Donjeg Vidovca. Po četiri slučaja evidentirana su na području općine Domašinec i Donje Dubrave, a po tri su imale općine Gornji Mihaljevec i Vratišinec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.