Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Bušlje pozitivan, odgođen HEP kup u Zagrebu

Vaterpolist zagrebačke Mladosti i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Andro Bušlje pozitivan je na COVID-19, objavili su iz kluba. Jedan od najboljih svjetskih bekova testirao se jučer u skladu s planiranim testiranjem hrvatske vaterpolske reprezentacije ususret HEP kupu.

„U petak smo se svi testirali, danas sam dobio pozitivan nalaz. U izolaciji sam, čekam detaljne upute epidemiologa. Nadam se da će svi ostali suigrači ostati zdravi kao što im je test pokazao i da će meni bolest proći što prije kako bismo se mogli svi skupa vratiti u bazen i trenirati kao prije!“  izjavio je Bušlje.

Mladost trenutno čeka upute epidemiologa o idućim koracima, navode iz kluna.

Žapci su izvrsno ušli u novu sezonu Prvenstva Hrvatske, ostvarivši tri pobjede u isto toliko utakmica, a idući ispit trebao je biti 31. listopada u Šibeniku.

Andro Buslje 1

Nakon vijesti o pozitivnom nalazu na COVID-19 jednog od reprezentativaca, Hrvatski vaterpolski savez odgodio je HEP kup koji se od ponedjeljka do srijede trebao igati u Zagrebu.

U subotu prijepodne, 24. listopada 2020. Hrvatski vaterpolski savez i službeno je zaprimio pozitivan nalaz testa na Covid-19 jednog od naših muških seniorskih reprezentativaca koji su dan ranije obavili testiranje u Zagrebu.  – piše u priopćenju.

Slijedom toga, iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni,bili smo primorani odgoditi održavanje međudržavnog turnira HEP kup planiranog za 26. do 28. listopada u Zagrebu, a na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD-a., dodaju.

– Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravo dobno izvijestiti – izjavio je Renato Živković, glavnitajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.