Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Broj trenutno zaraženih u Međimurju prešao 100

Županijska bolnica Čakovec

U Međimurskoj županiji 15 je novooboljelih virusom COVID-19, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Od jučer uzetih neobrađenih 111 uzoraka, 13 nalaza je pozitivno. Još jedna osoba, testirana u Zagrebu s prebivalištem u Međimurskoj županiji pozitivna je na COVID 19 virus. Danas do 11 sati testirano je 170 osoba, 15 nalaza je negativno, a ostali su u obradi.

Trenutno je 101 aktivni slučaj, 11 osoba se oporavilo, 25 osoba je nepoznate epidemiološke anamneze, 1 osoba sa svadbene svečanosti, 1 osoba kontakt s oboljelima koji su prisustvovali svadbi (sekundarni i tercijalni slučajevi oboljevanja), 73 osobe koje su kontakti s ranije potvrđenim kontaktima, 1 osoba strani državljan koji radi na području Međimurske županije.

Do sada je ukupno testirano 8416 osoba. Trenutno je 746 osoba u samoizolaciji (pozitivni na COVID 19 virus i njihovi kontakti).

>> Donesene nužne epidemiološke mjere za Međimursku županiju; svadbe do 50 ljudi

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.