Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Božićnim vlakićem u adventsku čaroliju, dijelimo karte za mališane!

Ilustracija Božićni vlakić Međimurska županija 2023

Čaroliju koju donose blagdani s posebnim nestrpljenjem iščekuju naši najmlađi, a oni najsretniji imat će priliku blagdansku čaroliju doživjeti kroz božićni vlakić koji će mališane i pratnji ovog petka i subote voditi izlet, uz darove i s pokojim iznenađenjem

Božićni vlak za najmlađe već se puni darovima jer uskoro će primiti djecu da ih poveze u adventsku čaroliju.U ovom lijepom dobu godine, kojemu se osobito raduju naši najmlađi, Međimurska županija i Rudi express @Međimurje-Bus on the move, organiziraju novo darivanje u vlaku i besplatan izlet za djecu i njihovu pratnju.

U prvom terminu božićni vlak polazi u petak, 1. prosinca s Glavnog željezničkog kolodvora u Čakovcu u 16:30 te u mališane vozi od Murskog Središća. U vlaku djeca i pratnja neće biti usamljeni jer će se za dobru atmosferu pobrinuti vilenjaci, ali i jedan djeci vrlo, vrlo omiljen gost… U Murskom Središću presjeda se u Hop on Hop off bus koji vozi do muzeja Cimper gdje je se razgledat multimedijski postav o rudarstvu. Nakon 70-ak minuta slijedi povratak vlakom za Čakovec.

Drugi vlakić s istim plarnom vozi u subotu, 2. prosinca, s čakovečkog Glavnog željezničkog kolodvora u krenut će u 10:30 sati, a povratak je predviđen nakon 13 sati. Sudjelovanjem u izletu, pristajete na fotografiranje i snimanje.    

U suradnji s Međimurskom županijom u našem programu danas iza 17 sati dijelimo prve karte za božićni vlakić koji vozi u petak!

Karte za božićni vlakić koji će voziti u subotu, 2. prosinca dijelit ćemo u našem programu tijekom četvrtka, a najkasnije u petak … slušamo se! 🙂

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.