Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Božićni sajam koji u nedjelju neće propustiti ni Djed Božićnjak!

Božićni sajam Općine Mala Suborica | Foto: Arhiva Studio M

Poneka su nam međimurska mjesta već osvijetljena blagdanskom rasvjetom dala ugođaj najljepšeg doba godine, a za potpuni osjećaj ove nedjelje, 3. prosinca svratite u Malu Suboticu na gdje vas čeka bogati sajmeni i kulturni program.

Općina Mala Subotica sa svojim udrugama organizira Božićni sajam, a bogati program zasigurno će i ove godine uz mještane, privući i brojne goste.

Program na trgu ispred Doma kulture počet će od 14 sati.

Miris božićnih kolačića i kuhanog čaja i drugih toplih napitaka zagrijat će vas za temperature ispod ništice kakve nam prognoza za prvu adventsku nedjelju najavljuje.

Bit će tu kobasica, langoša, fritula, palačinki, ljutih proizvoda od voća i povrća i, naravno, nezaobilaznih raznih svjetlucavih dekoracija i ručnih radova pa je to jedinstvena prilika da na vrijeme nabavite sve što vam je potrebno za blagdansko uređenje doma ili božićne jelke.

Za posebnu blagdansku atmosferu pobrinut će se i moto mrazovi iz Moto kluba Orlovi Mala Subotica.

A potpuni doživljaj najljepšeg doba godine ide ruku pod ruku s glazbom. Za nju će se pobrinuti priznati tenor Božidar Brajković kojeg će na klaviru pratiti Mario Čopor te Puhački orkestar Općine Mala Subotica, a sve će plesnim koracima upotpuniti nastup mažoretkinja Male Subotice.

Plakat 3

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.