Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Borna Ćorić pozitivan na koronavirus

Foto: Borna Ćorić

Nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na virus Covid-19, jučer je u zadarskom HZJZ-u testiran dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, a potvrđeno je da je na koronavirus pozitivan i hrvatski tenisač Borna Ćorić.

Testirane su ukupno 22 osobe od čega je 19 negativnih. Uz Bornu pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

“Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi!” – poručio je Borna Ćorić.

Borna Ćorić te dva trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima propisanim od strane epidemiloga te će se pridržavati svih dobivenih uputa. Ostali sudionici i igrači putuju kućama te će biti u stalnom kontaktu s epidemiološkim službama svojih matičnih zemalja.

Stanovnici Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu pozvani su da se jave dežurnom epidemiologu na 098 332 765 i svom liječniku. Tamošnji Zavod od danas uvodi dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.