Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Boris Goričanec novi predsjednik Saveza sportskih ribolovnih društava Međimurske županije

Boris Goričanec, novi predsjednik SSRDMŽ | Foto: Međimurska županija

Boris Goričanec, novi predsjednik SSRDMŽ | Foto: Međimurska županija

Boris Goričanec novi je predsjednik Saveza sportskih ribolovnih društava Međimurske županije, a izabran je na redovnoj izbornoj skupštini koje je održana u nedjelju u Čakovcu.

Predstavnici ribolovnih društava za dopredsjednika su izabrali Dragutina Petera, a tajnik u novom mandatu je Ivica Jakupek.

Izbornu skupštinu obilježio je oproštaj dugogodišnjeg predsjednika Zorana Pfeifera kojeg su skupštinari jednoglasno imenovali počasnim predsjednikom Saveza, dok je za počasnog člana županijskog saveza imenovan Dragutin Kedmenec.

Pfeiferu je za iznimne zasluge u promociji i razvoju sportskog ribolova Međimurska županija dodijelila i Zlatnu povelju koju mu je uručio župan Matija Posavec.

SSRDMZ izborna www.studiom.hr 2
Foto: Međimurska županija

Na skupštini je usvojen plan rada za predstojeću godinu koji uključuje organizacije sudjelovanje natjecanjima, edukacije o očuvanju ribljeg fonda. Uručena su i pojedinačna priznanja za postignute rezultate u prošloj godini i ribička oprema mladim perspektivnim sportašima.

Podsjetimo da sportski ribolov u Međimurju okuplja više od 5000 entuzijasta po čemu je drugi najmasovniji sport u našem kraju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.