STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

BOLNICA: Uklanja se šator na ulazu, od ponedjeljka trijaža u suterenu

Foto: Županijska bolnica Čakovec

Od ponedjeljka, 19. listopada svi pacijenti trijažu za ulazak u Županijsku bolnicu Čakovec obavljat će u suterenu Polikliničkog-stacionarnog paviljona, obavijestili su iz Bolnice.

Prostor je prenamijenjen za prihvat i epidemiološku tijažu pacijenata, dok će šator i kontejner ispred bolnice biti uklonjeni.

Foto: Županijska bolnica Čakovec

Cilj nam je da pacijenti kojima je potrebna usluga zdravstvenog zbrinjavanja, a koji i dalje zbog postojanja epidemije COVID-19 moraju proći epidemiološku trijažu da isti potrebno obave u najvećim dijelom zatvorenom prostoru (suterenu) kako ne bi morali stajati na ekstremnim hladnoćama, kiši, snijegu i drugim nepovoljnim vremenskim uvjetima. – navode u priopćenju.

>> 44 nova slučaja zaraze u Međimurju, Stožer uputio apel

Navedeni prostor je u ovim okolnostima idealan i funkcionalan zbog lakšeg organiziranja koridora kretanja pacijenata s COVID-19, pacijenata pod sumnjom na COVID-19 i svih pacijenata s nesmetanim pristupom svim djelatnostima Županijske bolnice Čakovec (hodnici za laboratorije i odjele Paviljona 1 i 3, liftovi za PSP, Paviljon 1 i 3, stepenište za poliklinike) – dodaju.

Foto: Županijska bolnica Čakovec
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More