Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Biciklist (48) životno ugrožen nakon što je na njega naletio pijani motociklist (25)

Foto: PUM

Foto: PUM

Protiv vozača motocikla koji je u srijedu oko 22:30 naletio na biciklista PUM je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U četvrtak je PUM zaprimila obavijesti o ozljedama za vozača motocikla iz koje je razvidno da je u prometnoj nesreći zadobio tešku tjelesnu ozljedu, dok je u vozač bicikla utvrđeno da je životno ugrožen.

Teški frontalni sudar dogodio se kada je 25-godišnjak pijan, bez vozačke i s neregistriranim motorom u zavoju u potpunosti prešao na traku za promet iz drugog smjera i udario u 48-godišnjaka na biciklu koji nije bio osvijetljen.

Protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” iz članka 227. stavak 3. nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.