Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Bez prometnih nesreća, u Gornjem Kuršancu provaljeno u tri vozila

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Kišni utorak na međimurskim cestama protekao je bez prometnih nesreća, doznajemo iz Policijske uprave međimurske, a koja u dnevnom izvješću donosi informaciju o počinjenoj krađi.

Tijekom noći s 1. na 2. svibnja u Gornjem Kuršancu, na obali rijeke Drave, nepoznati počinitelj je provalio u tri parkirana vozila te ukrao novac i druge vrijednosti. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jedan događaj kriminaliteta evidentirala je proteklog dana na svom području Policijska uprava varaždinska.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaprimili su prijavu 29-godišnjaka da je prevaren pri kupnji preko internetskog oglasnika. Prema prijavi, on je putem internetskog oglasnika, pronašao oglas i dogovorio kupnju 4 000 kilograma peleta s osobom koja se predstavila kao državljanin Bosne i Hercegovine. Po dogovoru je putem međunarodne poštanske uputnice navedenom uplatio iznos od oko 280 eura, dok je preostali iznos trebao platiti pouzećem, no do dana prijave mu peleti nisu dostavljeni niti mu je vraćen uplaćeni novac. Također više ne može stupiti u kontakt s prodavačem. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 16-godišnjim maloljetnikom, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe. Oni su, kako se sumnja, u utorak, 2. svibnja oko 13.40 sati ušli u prostor obrazovne ustanove u ulici Juraja Križanića u Varaždinu te otuđili dva bicikla. S otuđenim su se biciklima udaljili s mjesta događaja te su oko 14.30 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu, zatečeni po policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i dovedeni na kriminalističko istraživanje. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.