Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Besplatan prijevoz za učenike nižih razreda, objavljen i plan javnog linijskog prijevoza

Škole u Međimurskoj županiji spremne su za povratak učenika nižih razrednih odjeljenja koji će u ponedjeljak ponovno sjesti u klupe. Popuštanjem mjera, omogućen je rad s djecom s teškoćama u razvoju koja imaju pomoćnika u nastavi.

U školama su osigurani epidemiološki uvjeti prema preporukama HZJZ-a, a prema novom školskom rasporedu organiziran je i linijski prijevoz za učenike i javni linijiski prijevoz, najavila je županijska pročelnica za obrazovanje i kulturu Blaženka Novak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.