Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Beliga i Furdi osvojili medalje na međunarodnom natjecanju u Rijeci

Mario Beliga i Meri Furdi

Mario Beliga i Meri Furdi

Mario Beliga osvojio je srebrnu medalju, a Meri Furdi brončanu medalju na međunarodnom natjecanju u 50 metarskim bazenima koje je održano u Rijeci.

Beliga je plivao u dvije discipline, a na postolje se popeo se na 400m mješovito i osvojio srebrnu medalju. Furdi je nastupila u četiri discipline, a postolja i brončanu medalje osvojila je na 50 m slobodno.

Na natjecanju su sudjelovala 52 kluba iz 11 zemalja, a ČPK su u jakoj konkurenciji predstavljali još Marta Horvat Roko Radek.

CPK Rijeka Furdi Beliga studiom.hr 2
Čakovečki plivački na mitingu u Rijeci i trener Goran Kolarić

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.