Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Barakude potopile Kazahstan na otvaranju olimpijskog turnira

TOKYO, JAPAN - JULY 25: Team Croatia during the Tokyo 2020 Olympic Waterpolo Tournament Men match between Team Croatia and Team Kazakhstan at Tatsumi Waterpolo Centre on July 25, 2021 in Tokyo, Japan (Photo by Marcel ter Bals/Orange Pictures)

TOKYO, JAPAN - JULY 25: Team Croatia during the Tokyo 2020 Olympic Waterpolo Tournament Men match between Team Croatia and Team Kazakhstan at Tatsumi Waterpolo Centre on July 25, 2021 in Tokyo, Japan (Photo by Marcel ter Bals/Orange Pictures)

Pobjedom protiv Kazahstana rezultatom 23:7 (4:1, 6:3, 8:1, 5:2) hrvatska vaterpolska reprezentacija otvorila je otvorile nastup na Olimpijskim igrama.

Najbolji igrač utakmice bio je Maro Joković s pet ostvarenih zgoditaka, potom Luka Bukić četiri, dok su po tri upisali Vrlić, Obradović i Fatović, dva Garcia te jedan Vukičević i Macan.

– Mislim da je dobro da je prva utakmica bila nešto lakša kako bi osjetili vodu, bazen, atomosferu. Mislim da smo protivnika u svakom sekgemntu nadigrali što je bilo i očekivano jer smo ušli kao izraziti favoriti. No ovu utakmicu već zaboravljamo i pripremamo se za Australiju, jako neugodnog protivnika. Pružili su danas nevjerovatan otpor Crnogorcima, tako da ne očekujem ni malo laganu i bezazelnu utakmicu. Atmosfera je uvijek dobra, to je ono što je najbolji dio ove reprezentacije. Vidi se da smo svi unutra i koncentrirani.  – komentirao je prvi strijelac.

Dodajmo tome da su četvorica debitanata među Barakudama jučer sudjelovali i u svečanoj procesiji otvaranja Olimpijskih igara. To su Ivan Marcelić, Loren Fatović, Ante Vukičević i Lovre Miloš.

Iduću utakmicu Barakude igraju u utorak protiv Australije, a slijede Crna Gora (29.7.), Srbija (31.8.) i Španjolska (2.8.).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.