Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO | ‘Zodiac’ proslavio uspješnih 30 godina: Prikupljeno više od 9 tisuća eura za čakovečku pedijatriju

Zodiac band 30 godine / Foto: Zodiac band

Zodiac band 30 godine / Foto: Zodiac band

Velikim rođendanskim koncertom, protekle nedjelje u GOC-ovoj dvorani, koji je imao i humanitarnu notu, Zodiac band uz prijatelje i mnogobrojnu publiku proslavio je svoj 30. rođendan!

Sredstva koja su se prikupljala namijenjena su za kupnju sonde za ultrazvuk djece do godinu dana u Županijskoj bolnici Čakovec, čija je cijena oko 7 tisuća eura, no kako je prikupljeno i više nego što je bilo potrebno, odjel za liječenje djece bit će bogatiji za još jednu donaciju, rekao nam je prošlog tjedna u gostima član benda Bogdan Bulat.

Na samom je koncertu prikupljeno 6270 eura, a sveukupno putem donacija na humanitarni račun koji je otvoren u tu svrhu prikupljeno je ukupno oko 9200 eura.

Zodiac je među rijetkim lokalnim bendovima koji se može pohvaliti neprekinutom tri desetljeća dugom tradicijom, a kroz koju je naš sugovornik konstanta – stigao je posljednji i ostao do danas …

A ono što u tri desetljeća Bobo posebno izdvaja:

Najvažniji su planovi do sada bi umjereni na organizaciju minulog slavljeničkog koncerta, nadalje se okreću gažama od kojih su svatovske najučestalije.

U novom desetljeću možda razmisle i o autorskoj pjesmi za mogući veliki hit …

Uz Bulata danas su u bendu Žana Tajm, Kristian Marolt, Sandi Hozjan, Marin Borščak, Anđelko Sedlar i Matija Turk.

Donacijski račun za slavljeničkih 30 godina još je otvoren do 1. studenog, a sva će sredstva biti predana pedijatrijskom odjelu ŽB Čakovec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.