Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO | U Prelogu prikupljeno 66 doza krvi, uz dva nova darivatelja

Darivanje krvi Prelog, siječanj 2022 www.studiom.hr

Na prvo ovogodišnje dobrovoljno darivanje krvi u Prelogu odazvalo se 75 darivatelja, među kojima su upisana i dva nova. Prihvaćeno je 66 doza krvi.

Zadovoljstvo odazivom izrazila je predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Prelog Slavica Beti.

Od ukupnog broja darivatelja, pristupilo je 58 muškaraca i 17 žena, među kojima je Đurđa Kos iz Oporovca, a krv je darivala 28. put te istaknula:

Za uspješno provođenje ovakvih akcija, ali i mnogih drugih koje su u planu kroz godinu, važni su volonteri, ističe predsjednica preloške organizacije Crvenog križa:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.