STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Škvorc: Ugradnja rampe za lakši pristup zdravstvenim uslugama

Općina Mala Subotica nastavlja s ulaganjem i obnovom zgrade zdravstvene stanice u Maloj Subotici. Nakon što je u prvoj fazi obnovljeno krovište, druga faza donosi dogradnju ulazne rampe i podizne platforme kako bi se olakšao pristup teže pokretnim korisnicima.

Za ovaj je projekt Općina dobila bespovratnih 250 tisuća kuna od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ugovor je u srijedu u Podturnu potpisao načelnik Valentino Škvorc. Podsjetio je i da kao posljednja faza obnove zgrade slijedi kompletna energetska obnova.

Obnova krovišta, koje je zamijenjeno tijekom jeseni, financirana je s oko 350 tisuća kuna. Od toga je 100 tisuća kuna sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Preostali dio pokriven je iz općinskog proračuna. Novim limenim pokrovom zamijenjeno je 280 četvornih metara štetnih azbestnih ploča, kao i dotrajala konstrukcija krovišta.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More