Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Škvorc: Ugradnja rampe za lakši pristup zdravstvenim uslugama

Općina Mala Subotica nastavlja s ulaganjem i obnovom zgrade zdravstvene stanice u Maloj Subotici. Nakon što je u prvoj fazi obnovljeno krovište, druga faza donosi dogradnju ulazne rampe i podizne platforme kako bi se olakšao pristup teže pokretnim korisnicima.

Za ovaj je projekt Općina dobila bespovratnih 250 tisuća kuna od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ugovor je u srijedu u Podturnu potpisao načelnik Valentino Škvorc. Podsjetio je i da kao posljednja faza obnove zgrade slijedi kompletna energetska obnova.

Obnova krovišta, koje je zamijenjeno tijekom jeseni, financirana je s oko 350 tisuća kuna. Od toga je 100 tisuća kuna sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Preostali dio pokriven je iz općinskog proračuna. Novim limenim pokrovom zamijenjeno je 280 četvornih metara štetnih azbestnih ploča, kao i dotrajala konstrukcija krovišta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.