STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Rukometaši Preloga tešku sezonu završili bez osvojenog boda. Hozjak: Ponosan sam na igrače

Rukometaši Preloga izgubili su od Požege rezultatom 28:40 u posljednjem, 26. kolu 1. HRL Sjever čime su sezonu završili na samom začelju tablice bez ijednog boda.

Najefikasniji u posljednjem susretu bili su Tom Novak i Luka Čapalija s po šest pogodaka. Požeške strijelce predvodio je Marko Antunović s 10 golova.

Unatoč teškoj sezoni i stalnim promjenama u kadru, pohvalno je što su mladi igrači izdržali cijelu sezonu, no na kraju se rezultat ipak piše. U 26 kola upisano je isto toliko poraza. Nedvojbeno, korona je donijela jednu od organizacijski najtežih sezona, no za Preložane, nažalost, i rekordno negativna.

Nisu ni krenuli sjajno, no nakon što su ostali bez prvog strijelca Vedrana Topleka bilo je jasno da neće ići u dobrom smjeru. Bilo je tu pokušaja povratka starijih i iskusnijih igrača, ali na kraju ostala je mlada, tek punoljetna ekipa koja je vođena željom i borbenošću ipak iznijela sezonu.

Trener Dubravko Hozjak:

Pozitivno u svemu, kaže Hozjak, je što su okupili domaće igrače.

Ispadanja nema za iduću sezonu, tako Prelog ostaje u prvoligaškom društvo, no ovoj mladoj ekipi trebat nekoliko iskusnih pojačanja.

A ostaje li trener?

Detalje donosimo u Zoni sporta.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More