Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Ribiči na kanalu prkosili visokom vodostaju, mutnoj vodi, granama: U 40 godina ovo ne pamtim

Rekordno visoki vodostaj Drave na kanalu HE Dubrava danas nije išao u prilog ribolovcima na natjecanjima u sklopu manifestacije Ljetno ribe uz Dravu u organizaciji SRK Klen iz Svete Marije.

Nakon jučer održanog natjecanja u lovu ribe udicom na plovak, jutros je i metar viši vodostaj dočekao natjecatelje u lovu lov ribe hranilicom na dno FEEDER. Zbog loših uvjeta jutros na stazi našla su se 23 natjecatelja, a među njima i naši mladi svjetski prvaci Alan Perko i aktualni Mihael Pongrac. Teške uvjete na vodi pratili su kiša i hladnoća, ništa uobičajeno za ovo doba godine, ali najhrabriji se nisu dali pokolebati.

O natjecanju više rekao nam je dopredsjednik Klena i natjecatelj Dragutin Peter:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.