STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Počele pripreme za Orehijadu – festival oreha i sega ka kcoj ide

5. Orehijada - festival oreha i sega ka kcoj ide
Za ljeto u Orehovici ovog tjedna stiže najljepša najava – nakon prošlogodišnje pauze zbog epidemije COVID-19 i mjera, KUD Fijolica najavljuje Orehijadu – festival oreha i sega ka ide kocoj. Donesena je odluka da će biti održana u subotu, 10. srpnja, naravno, ako to mjere dozvole, kaže predsjednik Fijolice Branko Sušec.

Orehijada je cijelodnevna manifestacija s bogatom izložbom i raznovrsnim kulturnim programom. Priprema je kompleksna, a nakon godinu dana nemogućnosti vježbanja i neaktivnosti kudova, još i teža.

Ono što  korona nije pokvarila, a možda je i poboljšala – je proizvodnja domaćih proizvoda, nakon mnogih degustacija sigurno će kvaliteta biti na visokom nivou. Ove godine mogli bi čak doživjeti i ulicu kolača, kaže predsjednik Sušec u najavi Orehijade:

Cijeli razgovor I najavu Orehijade, o radu KUD-u Fijolica i imalim čuvarima kulturne baštine iz OŠ Orehovica poslušajte večeras u 20:00 sati u emisiji Narodni MHz.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More