Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO | Obilježena 27. obljetnica vojno-redarstvene operacije Bljesak

VRO Bljesak, obilježavanje u Čakovcu, 1.5.2022.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima u vojno-redarstvenoj operaciji Bljesak.

Počast su, među ostalima, odala izaslanstva 34. gardijske brigade Tigrovi, Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Međimurske županije, Policijske uprave međimurske, Međimurske županije te obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

U vojno-redarstvenoj akciji Bljesak sudjelovali su pripadnici temeljne policije PU Međimurske te 34. inženjerijske bojne iz Čakovca, kao i Specijalne jedinice PU varaždinske Rode. Na te je dane i veliku ulogu koju su u oslobođenju Hrvatske dali branitelji s područja Međimurske županije, podsjetio brigadir Dragutin Remenar:

Matija Posavec, župan Međimurske županije:

Pogledajte fotogaleriju:

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.