Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO | Najava 9. Orehijade u Kulturnom mozaiku, gost Branko Sušec, predsjednik KUD-a Fijolica

U subotu, 20. svibnja u Orehovici će biti održana 9. „Orehijada – festival oreha i sega ka kcoj ide“.

Popularna i već tradicionalna manifestacija zajednički je projekt KUD-a Fijolica i Općine Orehovica koji je započeo 2014. godine. Održava se u sklopu Dana Općine Orehovica i pridonosi prepoznatljivosti općine Orehovica u regiji. Manifestaciju i ove godine prati posebna gurmanska nota pečeni vol na ražnju.

Program će kod OŠ Orehovica biti održan u dva dijela – sajmeni, koji će se odvijati niz Školsku ulicu, i kulturno-umjetnički koji će biti održan u sportskoj dvorani.

Program je u našem Kulturnom mozaiku najavio predsjednik KUD-a Fijolica Branko Sušec_

>>> PROGRAM: 20. svibnja ne propustite 9. Orehijadu – festival oreha i sega ka kcoj ide

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.