STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Načelnik Tomašek u Osinjaku objasnio zastoj izgradnje školske dvorane, najavio i sanaciju deponija

Mario Tomašek, načelnik Općine Domašinec u Radio Osinjaku

Načelnik općine Domašinec Mario Tomašek gostovao je u emisiji Osinjak protekle srijede. Tema su bile aktualnosti u općini i održana 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Domašinec.

Na dnevnom redu sjednice bilo je 10 točaka, a među njima izvještaj o polugodišnjem izvršenju Proračuna i polugodišnje izvješće o radu načelnika. Razdoblje koje su obilježili izbori, istaknuo je Tomašek.

Od investicija koja je duže vremena u planu je izgradnja školske sportske dvorane, čime će biti omogućeni jednosmjenska nastava i cjelodnevni boravak. Projekt koji trenutno stoji jer trenutna kuhinja ne zadovoljava uvjete, objasnio je načelnik.

Istaknuo je dobru suradnju s Dječjim vrtićom Jelenko, a Općina sufinancira polovicu od ukupne cijene boravka djece.

Načelnik je u Osinjaku najavio sanaciju općinskih deponija:

Iz Fonda će biti vraćeno 40 posto utrošenog iznosa, a za sada je predviđeno da senacija napravi u Turčišću i Domašincu u iznosu od po 490 tisuća kuna + PDV.

Komentirajući suradnju s PRE-KOM-om reko je da su građani zadovoljni uslugom, ali ne i cijenom te dodao da ona ovisi o više faktora na koje se ne može utjecati s nižih razina.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More