STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Mato Kljajić po novi mandat u IO HNS-a, Marijanu Kustiću jednoglasna podrška

Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza (MNS) jednoglasno je na sjednici u Čakovcu podržao kandidaturu Marijana Kustića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Osim izglasane podrške za novog čelnika krovne nacionalne nogometne institucije, većinom glasova članovi Županijskog saveza podržali su predsjednika Matu Kljajića za novi mandat u IO HNS-a.

Kljajić je demantirao priče koje, kako kaže kruže Međimurjem, da nema podršku Marijana Kustića. Stoga, kako demantij ne bi ostao samo na riječima, članovima IO rekao je da će, ako ga podrže, a ako ne bude pnovno izabran kao član IO HNS-a, podnijeti ostavku na mjesto predsjednika MNS-a.

Ako Kljajiću bude potvrđen novi mandat člana IO HNS-a, za njegovog zamjenskog zastupnika u Skupštini HNS-a biran je Tomica Kralj. Za drugog člana Skupštine HNS-a većinom glasova izabran je Damir Dominić, a njegov je zamjenski član Ivan Kos.

IO MNS-a na održanoj 17. sjednici u Čakovcu izglasao je prijedlog odluke o sustavu natjecanja u međimurskim ligama u sezoni 2022./2023.

Na dnevnom redu bilo je šest točaka, a najviše rasprave izazvala je posljednja – različito – koja je ponovno donijela žustru raspravu o 4. NL skupina Čakovec-Varaždin.

Četvrtoligaši koji se nisu prijavili na vrijeme, odnosno u ponedjeljak su zakasnili s prijavama, sada traže od Saveza da ih podrži te da se založi kod ŽNS Varaždin kako bi prihvatili njihove prijave. Kažu i da nisu znali za promjenu propozicija. Moglo se čuti i da od prvoligaša traže povlačenje njihovih prijava.

S druge strane, negoduju i prvoligaši koji su se prijavili za viši rang, jer, kako se moglo čuti, zašto bi sada odustali kad oni koji su se trebali prijaviti to nisu htjeli učiniti.

>> ŽNS Varaždin: Odluka o četvrtoligašima na kraju prvenstva i utvrđivanja svih kriterija

Predsjednik Kljajić na kraju je zaključio sjednicu sa zaključkom da će u narednim danima dogovoriti rješenje koje će zadovoljiti većinu i interes međimurskog nogometa.

Detalje donosimo u Zoni sporta. 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.