Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO | Matija Posavec ide po treći mandat: Nastavljamo raditi za naše Međimurje

Osvrtom na učinjeno u mandatu koji se bliži kraju aktualni župan Matija Posavec najavio je  kandidaturu za treći mandat župana Međimurske županije.

Istakno je da je Međimurje u posljednjih osam godina postalo razvijenije , bolje, izgrađenije te snažnije u percepciji diljem Hrvatske i šire. Realizirane su investicije u obrazovanju, zdravstvu, komunalnoj i prometnoj infrastrukturi, dok je proračun usmjeren prema građanima čime je uspostavljen sustav potpora prema svim sektorima. Puno se radilo, u skromnim uvjetima, a investicije nisu stale ni u korona krizi, unatoč smanjenim financijskim sredstvima, kazao je Posavec.

U protekle četiri godine, Županija je za više od 100 projekta diljem Međimurja, iz europskih fondova povukla više od tri milijarde kuna.  

DSC4377

Podsjetio je i da se Međimurje može pohvaliti brojnim nagradama hrvatskih i međunarodnih institucija – Financial Timesa, UNESCO-a, UNICEF-a, Europske komisije.

U utrku za treći županijski mandat Matija Posavec ulazi sa svojom novoosnovanom strankom Matija Posavec – Nezavisna lista. Posavec  nastaviti dosadašnji rad, Međimurje još snažnije pozicionirati u Hrvatskoj u gospodarskom, turističkom, obrazovnom, ali i političkom smislu. Podržavaju ga HSLS, HNS, Centar i Demokrati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.