Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Magdalena Vlah-Hranjec predstavila svoju zbirku pjesama Z maminoga krila

Z maminoga krila – nova je zbirka pjesama naše poznate spisateljice, ali i suradnice Magdalene Vlah-Hranjec iz Donjeg Kraljevca.

Nakon 17 godina Magdalena nas je razveselila svojom knjigom o kojoj nam je detalje otkrila tijekom promocije u našem eteru:

Nekolicini najbržih sretnika Magdalena je prilikom promocije poklonila svoju zbirku pjesama, a posebno raduje činjenica da su pozivi naših slušatelja bili ne samo širom Međimurske, već i Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije.

Svoj primjerak knjige možete nabaviti kod nas na radiju, kod Magdalene ili u Ogranku Matice hrvatske u Čakovcu.

O zbirci pjesama Z maminoga krila i mi ćemo još puno govoriti u našem eteru, ali pisati na portalu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.