STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Kompanija Tehnix podržala projekt Međimurja kao europske regije sporta

Tvrtka Tehnix iz Donjeg Kraljevca podržat će aktivnosti u sklopu projekta Međimurja kao europske regije sporta. Ugovor vrijedan 100 tisuća kuna danas su potpisali direktor Đuro Horvat, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić i župan Matija Posavec.

Horvat je tom prilikom istaknuo da je tvrtka koja njeguje moralni kapitalizam i društvenu odgovornost. Ovaj je sporazum tako još jedan u nizu od mnogih ulaganja u sport, kao i cjelokupnu lokalnu zajednicu.

Sredstva će biti iskorištena za održavanje brojnih sportskih aktivnosti planiranih u sklopu projekta, rekao je predsjednik Zajednice Mato Kljajić te zahvalio na donaciji.

Župan Matija Posavec dodao je kako je sve trebalo početi BIMEP-om i polumaratonom, no zbog epidemioloških mjera, ipak u nešto drugačijem obliku. Potpisivanju je nazočio i načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More